BABYLON'S PIZZA

BABYLON'S PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 916 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Babylon's Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 jul 2022 at 21:51 Hurtig levering, maden var ok men der mangler smag. Når man så ikke levere det vigtige tilbehør med, så får man dårlige anmeldelser
1 maj 2022 at 22:31 Lang leverinstid
20 apr 2022 at 20:44 Der var ikke den bestilte hvidløg i bæger med
23 mar 2022 at 7:14 Godt og hurtigt som det plejer
13 jan 2022 at 20:23 God mad: 1/2 kylling med fritter. Tilpas stegt Mør og saftig kylling. Sprøde fritter. MEN … jeg undrer mig over at de, ved min dør, opkræver mere i leveringsgebyr. Vi bor 7 km derfra og det fremgår IKKE på Just-Eat at prisen er FRA 20 kr, så ikke ok!
18 dec 2021 at 20:00 Maden plejer at være god. Men denne gang var den fuldkommen uspiselig. Alt smagte KUN af tomat pure og bunden var ikke engang færdigbagt
26 nov 2021 at 22:14 Over 1 time forsinket, kolde pomfritter og en del af salaten pillede vi af da den var brun/ harsk. Lad være med at godkende ordren hvis i ikke har tid. Bestilte 3 timer ( som blev til 4) før levering.
26 nov 2021 at 22:01 Ventede på maden 2 timer og 40 min. Ringede og rykkede 3 gange. Helt uacceptabelt. Maden var kold da den endelig kom
26 nov 2021 at 21:33 2 timer og 45 minutter måtte jeg vente på 2 pizzaer og en omgang kolde pommes. Ringede 3 gange, alle gange, de havde travlt med det var næsten på vej ud af døren. Havde de bare sagt det som det var - kunne jeg havde fundet mad et andet sted.
26 nov 2021 at 20:55 Bestilte kl.17.30, fik en sms om levering og 59 minutter. Vores pizzaer kom kl. 19.25
20 nov 2021 at 19:16 Pomfritterne var klar da jeg kom, men de var hårde og seje at tygge i.
31 okt 2021 at 8:47 Der var flamingo på min pizza