BABYLON'S PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 1000 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Babylon's Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 maj 2024 at 12:49 Kold mad og pommes og grill kylling havde fået en plastik pose rundt om sig så alt var blødt fugtigt og smattet. Horribelt
5 apr 2024 at 22:01 bestiller en indbagt pizza med bacon og bearnaisesovs, får den leveret uden bacon og bearnaisesovs, så ringer jeg til dem og vil have en ny, men istedet får jeg kold bearnaisesovs i en lille plastik bøtte, og våd klamt bacon i noget sølv papir
8 feb 2024 at 21:36 Simpelhen for dårligt at de forlanger at jeg skulle give ekstra penge for levering. Fordi jeg ikke bor lige inde i centrum af Middelfart. Har købt ved dem flere gange før, hvor der ikke har været et problem og var endelig glad for deres mad
29 jan 2024 at 17:28 De afleverede pizzaerne 35min for sent, så pizzaerne var kolde. Ringede for at få vejanvisning og insisterede på at adressen ikke fandtes. Som kompensation kunne vi få en cola ved næste ordre. Der bliver ikke en næste ordre.
23 dec 2023 at 23:02 Maden var kold og der var ikke meget fyld i durum’erne…
17 dec 2023 at 20:40 Hurtig, venlig
8 nov 2023 at 20:07 Bestilte en skinkepizza med Pepperoni på, den smagte HELT forkert, skinken var uden tvivl dårlig. Pizzaen var uspiselig. Og så ventede jeg længere tid end antaget i appen. Da jeg så kørte retur med pizzaen var ejeren ikke samarbejdsvillig.
1 nov 2023 at 21:34 Den var lidt brændt men smagte godt
21 okt 2023 at 20:54 Super lækre pizzaer, som blev leveret på det ønskede tidspunkt